Att handla byggmaterial online

Onlinehandeln är idag en del av så gott som alla våra inköpsvanor. Till och med bygghandeln har nu kunnat flytta ut på nätet och kan med det precis som i de andra branscherna erbjuda bättre priser och större utbud. Detta trots att det ofta handlar om produkter som är tunga och otympliga att både lagerhålla och leverera.

Specialister

Att ett företag genom sin webbshop kan nå köpare över hela landet skapar en större möjlighet för även smalare butiker att växa och frodas. Vi kan till exempel se det i butiken Stonefactory som fokuserar på att endast sälja natursten, kakel och klinkers online. Med detta fokus kan de leverera ett större utbud inom sina valda produktkategorier. Om vi tittar på kategorin dekorsten så har de inte bara flera olika typer utan även variation inom dessa när det gäller storlek och färg. Trots att produkterna de säljer är väldigt tunga och svårfraktade så lyckas de ändå erbjuda fri frakt på ungefär 90% av hela sitt utbud så länge ordern är tillräckligt stor.

Unikt och personligt

En annan produktkategori som har blivit allt populärare tack vare modern teknik är produkter som vid beställning är personligt anpassningsbara. När det kommer till byggmaterial och inredning så är kanske den egna fototapeten det bästa exemplet på detta. Via tjänster som Photowall.se så kan man själv ladda upp en bild eller välja fritt från en bildbank. Dessa kan då skrivas ut på tapeter i den storlek man själv bestämmer för att täcka önskad vägg där hemma eller på kontoret.

Materialet som tapeterna är utskrivna på är högkvalitativt non-wovenmaterial på 45 centimeter breda våder. Sätter upp dem gör man genom att limma direkt på väggen och sedan monterar våderna kant i kant.

Köpa mycket byggmaterial

Om det är mycket myggmaterial som ska handlas så kanske man väljer att handla detta hos en bygghandel. Virke, isolering och annat kanske köps lokal hos någon butik. Då kan man kolla om det går att få handla på månadsfaktura och samla ihop allt som man handlar under de månader man håller på att renovera. Då blir den enklare och man får allt man köpt på en samlad faktura.

About Author: admin

Comments are closed.