Få bort stubbarna från de nedtagna träden

Har du precis tagit ner något träd och nu har en tråkig stubbe kvar på tomten? För myrorna är det så klart bäst att stubbarna är kvar i gräsmattan. Men om du inte älskar myror kan du hitta bra hjälp, läs mer på nätet om hur du kan få bort stubbar på nolltid.

Stubbfräs

Ett bra sätt är att ta hjälp med att fräsa bort den tråkiga stubben. Trots det, om du ska plantera ett nytt träd på samma plats är det bäst att gräva bort den med grävmaskin istället. Det beror på att rotsystemet är kvar efter stubbfräsning. När de fräser bort stubbar lämnar de även kvar träflis. Det förbättrar jorden och hjälper till med att nästa träd för mer näring.

Snabbt, smärtfritt och med rutavdrag

Du behöver ha kunskap och erfarenhet för att fräsa bort stubbar så det är inget som du som lekman bör göra på egen hand. Dessutom kan du lätt och enkelt få ett snabbt svar på nätet från professionella trädvårdare.

Du får också göra rutavdrag på stubbfräsning, med halva priset på arbetskostnaden. När det gäller priser på att fräsa bort stubbar, beror det på typ av mark, antal stubbar och liknande. Men du kan snabbt och enkelt skicka en offertförfrågan på nätet.

About Author: admin

Comments are closed.