Håll i och håll ut – fortsätt med god handhygien

Ingen kan ha missat alla rekommendationer och restriktioner som vi har levt med de sista åren. Eftersom vi befinner oss mitt i en pandemi behöver vi alla hjälpa till att ta oss igenom detta.

För det första är en av de saker som kan ta oss alla igenom pandemin en god handhygien. Saknar du utrustning och tillbehör för hjälp med god handhygien kan du shoppa detta online. Väsentligt för alla är att det finns tillgång till handsprit och att tvätta händerna ofta och noggrant.

Vi behöver alla hjälpa till

Då vi fortfarande är ”mitt i stormens öga” är inget bättre än att hålla i. Dock kan det vara kostsamt och tidskrävande att behöva tillhandahålla desinfektionsmedel för att bidra till detta viktiga arbete. Möjligheten vi har är att välja se detta som en samhällsinsats. I de fall alla bidrar kommer samhället tillsammans ta sig igenom det. Fortfarande behöver vi alla påminnas om hur viktigt detta är och vad vi behöver göra för allas bästa.

Samtidigt tänka på att när du tvättar händerna behöver du göra det noga och ordentligt. Sättet är att det är viktigt att komma åt ordentligt mellan fingrarna och glöm inte området mellan tummen och pekfingret. Avsluta en tvätt med handsprit så har du gjort vad du kan. Även om restriktioner håller på att lättas i olika länder så kan det vara smart att själv fortsätta hålla en bra handhygien även i framtiden.

About Author: admin

Comments are closed.