Hitta på Internet

Känner du att det kan vara svårt att hitta på Internet? Det behöver det inte vara, visst det finns så gigantiskt mycket ute på nätet idag och visst det kan vara svårt att få bra sökresultat när man söker något specifikt. Men, du kommer med lite ansträngning att finna det du söker efter om du tänker dig för när du skriver in dina sökord. 

Om du till exempel söker efter klocka så kan det vara bra att skriva in prisnivå eller märke om du vet det. Alltså komplettera ditt sök med mer sökord. Du kan också skriva in om du vill ställa fråga, exempel; vad är klockan i New York eller om du vill få reda på och omvandla en summa i svenska kronor till euro så skriver du in summan i SEK och till EUR så får du snabbt veta vad summan blir

De flesta använder sig av Google idag och vill du testa annan sökmotor så är det helt okay, men vi tror inte att det hjälper dig och du får några fler sökresultat utan det blir nog som Google ungefär om inte färre.  Det finns många funktioner i Google som du kanske inte vet om, till exempel om du inte har tillgång till en miniräknare så kan du skriva in ditt räknetal, 23+2 som exempel och få fram resultat och en miniräknare så du kan fortsätta räkna.