Shoppa för en maskerad

Att shoppa för en fest är ju en sak, men när det blir lite mer speciellt som en maskerad gäller det att börja tänka på lite mer än bara det vanligaste.

Kläderna

Först och främst kommer man ju behöva se till att man har sina egna maskeradkläder. Detta är ju så klart enklast att köpa i de flesta fall, men om man har väldigt specifika krav på kläderna eller ska vara klädd som något eller någon väldigt ovanlig kan det vara betydligt svårare att hitta bra kläder i någon butik. Då finns istället risken att man kommer behöva göra sina egna kläder.

Dekorationen

Vid en vanlig fest köper man ju kanske lite lätt dekoration som finns att hitta lite här och var. Men när det gäller en maskerad kan det ju hända att man satsar på en tema och därför vill sätta stämningen för detta. Exakt vad man kommer att behöva beror ju väldigt mycket på vilket typ av tema man valt. Planerar man för en Halloweenfest är det ju ikoniska saker som fladdermöss, spindlar, avhuggna händer och fötter av gummi och liknande som kommer att hjälpa till att sätta stämningen. Det gäller helt enkelt att tänka på vad man associerar med temat och se efter vad man kan köpa in för att framhäva rätt känsla.

Maten

Vill man gå det lilla steget extra kan man ju även tänka på om man inte kan servera mat och snacks som lämpar sig maskeraden dessutom. Har man till exempel valt att alla ska komma klädda i  kläder som hör hemma på 70-talet kan man ju även välja att servera mat som var populär då. Detta så förstås inte alltid möjligt, men det kommer helt klart vara uppskattat om man lyckas.

About Author: admin

Comments are closed.